وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن استقبال از فعال شدن اینترنت ماهواره ای در کشور گفت: استقبال از اینترنت ماهواره ای مشروط به رعایت قواعد سرزمینی جمهوری اسلامیایران است.
پارلمان اروپا و کشورهای عضو این اتحادیه بر روی پروژه ساخت یک سیستم ماهوارهای جدید که اینترنت سریع و امن را برای همه شهروندان فراهم می کند به توافق رسیدند.
بررسی سایتهای فروش تجهیزات استارلینک و صحبت با برخی فروشندگان نشان میدهد قیمت این تجهیزات که به صورت قاچاق، بیشتر از بانه به کشور وارد شده ۲۰ تا ۶۰ میلیون تومان است و این در حالی است که هنوز هیچ مرجع رسمیکارکرد این تجهیزات در ایران را تایید نکرده است.
اگر کاربران ایرانی بخواهند تجهیزات اینترنت ماهوارهای را تهیه کنند، حدود ۶۱ میلیون تومان باید هزینه کنند. از آنجایی که تجهیزات به صورت غیرقانونی وارد میشود، هزینه آن طبق نرخ آزاد ارز محاسبه میشود.
وزارت خزانهداری آمریکا در بیانیهای در پاسخ به درخواست مالک شرکت اسپیس ایکس برای معافیت از تحریمهای ایران جهت ارایه خدمات اینترنت ماهوارهای به ایران، گفت که از صدور مجوزهای به خصوص جهت فعالیتهای مرتبط با «آزادی اینترنت» در ایران استقبال میکند.
آژانسهای اطلاعاتی غربی در حال بررسی یک حمله سایبری توسط هکرهای ناشناخته هستند که دسترسی به اینترنت ماهوارهای پرسرعت در اوکراین را همزمان با حمله روسیه مختل کردهاند.
معاون وزیر ارتباطات برنامه این وزارتخانه برای «مقرراتگذاری برای کاربری منظومههای ماهوارهای» را توضیح داد و گفت: آماده تدوین مقررات جامع در صورت ابلاغ شورای عالی فضای مجازی هستیم.
شورای عالی فضای مجازی به ریاست ابراهیم رییسی با تصویب الحاقیه تشکیل ستاد رسانه فضای مجازی مقرر کرد در راستای تقویت عملکرد این ستاد، تعدادی از دستگاهها به آن اضافه شوند.
اگرچه رقابت در زمینه ارایه اینترنت ماهوارهای بین غولهای فناوری شدت گرفته؛ ولی فیسبوک با فروش تیم اینترنت ماهوارهای خود به آمازون، عملا از این رقابت خارج شد.